Nieuws

Trainerscursus instructeur B

Nadat de cursus voor trainer initiator reeds doorging op ons complex Vossekot kunnen we vanaf januari 2021 in samenwerking met voetbal Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool de cursus instructeur B ook aanbieden in Retie. 

Protocol KBSK Retie

Onze Coronacel en TVJO hebben een draaiboek uitgewerkt om alle activiteiten op 't Vossekot en André Zajacstadion goed te laten verlopen tijdens deze huidige coronacrisis.

info trainers & ouders

Sinds woensdag 14 oktober zijn de coronamaatregelen voor het amateurvoetbal in Vlaanderen nog wat strenger geworden. 

Gouden Schoen

Het seizoen 2019-2020 werd vorig seizoen omwille van de gekende reden iets vroeger stopgezet.

Zware cijfers op het bord

Vooraf wisten we dat het duel tegen Wezel Sport een zware wedstrijd voor onze jongens ging worden en dit kwam uit. 

Klaar om Wezel te ontvangen

Na de knappe start met een 6 op 9 trokken onze jongens op zaterdagavond voor een moeilijke trip naar Sint Antonius-Zoersel. 

Bridgeclub Harten Vier op't Vossekot

Sinds september gebruikt Bridgeclub Harten Vier onze kantine op't Vossekot. Heb je interesse om deze kaartsport te beoefenen dan kan je in het bijhorende artikel van Gazet Van Antwerpen alle info vinden of kan je steeds eens binnenwippen in onze kantine op één van de kaartavonden. 

Vossekot bijna afgewerkt

Onze bezoekers aan het Vossekot zullen het afgelopen weekend al gemerkt hebben dat de ballenvanger aan ons hoofdterrein ondertussen ook volledig klaar is nadat hij tijdens een winterstorm gesneuveld was. 

Voetbalkamp 2020

We zijn weer vertrokken voor een nieuw seizoen vol voetbalplezier. Dat plezier garanderen wij jullie ook tijdens ons jaarlijks voetbalkamp dat doorgaat op de terreinen aan de Groenedijk tijdens de herfstvakantie (maandag 2, dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november).

Zuinige zege

Na de jammerlijke nederlaag in Ternesse kregen onze jongens tegen OG Vorselaar de kans om zich te herpakken. 

Pijnlijke nederlaag

Onze trainersstaf gaf voor dit duel het vertrouwen aan de 11 spelers die vorige week Bornem versloegen met 5-1 

Kantinepersoneel gezocht

De goede werking en organisatie van een voetbalclub als KBSK Retie staat of valt met de inzet van talrijke vrijwilligers.  Zij zijn behulpzaam op sportief vlak (trainers/afgevaardigden) maar zeker ook op algemeen logistiek vlak (terreinverzorgers, poetsdienst, inkom, onderhoud, kledij enz…). 

Afhalen wafels

De wafels van onze wafelslag zijn geleverd en kunnen afgehaald worden in onze kantine van het André Zajacstadion.