Nieuws

50 jaar in het spoor van de sport

Tot de corona-uitbraak kregen wij bij onze club geregeld het bezoek van journalist Rudy Nuyts. Dankzij hem verschenen er verschillende artikels over onze club op de sportpagina's van Het Laatste Nieuws. Van deze sportloze periode heeft Rudy gebruik gemaakt om een boek uit te brengen over zijn 50 jarige carrière als sportjournalist. 

Onze club op social media

Onze club is niet enkel actief op de voetbalvelden maar is ook te vinden op het internet en de diverse social mediakanalen. We geven jullie hierover wat extra informatie. 

Ophalen kledij

De nieuwe kledij van de Retie City Crew wordt deze week op onze club geleverd. 

Compensatie Abonnementen

We hebben als club een beslissing genomen om onze trouwe abonnementshouders een compensatie aan te bieden voor de stopzetting van het huidige voetbalseizoen 2020-2021

Week van de vrijwilliger

Het is de week van de vrijwilliger en daarom willen wij ook even alle vrijwilligers bedanken binnen onze club. 

Stef Janssen nieuwe T3

Stef Janssen die tijdens ons eerste seizoen 2019-2020 de doelman was van ons eerste elftal zal onze nieuwe T3 worden. 

Stockverkoop dranken en chips

Omdat onze beide kantines al een tijdje dicht zijn zullen we op zaterdag 27 februari 2021 een stockverkoop van onze dranken en chips organiseren in onze kantine van het André Zajacstadion. 

Voorlopig geen trainingen

Bericht aan onze trainers, spelers en ouders, ivm trainingen vanaf 15 februari tot en met 21 februari 2021.

Nieuwe merchandise

Speciaal voor onze supporters hebben we een nieuwe kledinglijn ontwikkeld. Je kan ze via onze website bestellen. 

Heropstart jeugdtrainingen

Vorige week hadden we als KBSK Retie beslist om de trainingen per direct tijdelijk op te schorten en dat was voor de meeste ouders een verrassing. Op dat moment was dit een bewuste keuze omdat de gezondheid en het welzijn van alle voetballende leden en de sportieve staf van onze club altijd voorop staat en wij de geldende regels willen volgen.

Welkom Kamil

Onze sportieve cel was na het vertrek van aanvaller Niels Voets op zoek naar een waardige vervanger en die hebben ze gevonden bij ASV Geel. 

Transfers Jonas & Niels

Jonas Van Baekel en Niels Voets hebben besloten om volgend seizoen hun voetbalschoenen bij een andere club aan te binden.